Carnavalsvereniging

De Krutjesrapers

Krutjesrapers Prins

Hier kunt u zich inschrijven voor de Krutjesgatse Optocht op zondag 11 februari 2018.

 

Het Diner Carnavalesk is een culinair hoogstaand diner dat in 2018 voor de 11e keer wordt georganiseerd, en wel op dinsdagavond 16 januari 2018.

Voor een vriendelijk bedrag van € 55,55 per persoon (excl. drankjes) kunt u deelnemen aan een gastronomisch 5-gangen diner. Het menu is exclusief voor deze gelegenheid samengesteld door Chefkok Hans van de Loo zelf. Leden van de Raad van Elf en bestuur zullen het team van La Sonnerie assisteren in de bediening. Tijdens het diner worden er verrassende optredens verzorgd door enkele artiesten.

Met uw deelname aan dit diner sponsort u CV de Krutjesrapers. Met behulp van de opbrengst kan CV de Krutjesrapers nieuwe activiteiten blijven ontplooien voor o.a. het ziekenbezoek, de seniorenmiddag en de jeugd van Son en Breugel.

Wilt u graag deelnemen aan dit diner en CV de Krutjesrapers ondersteunen, dan kunt u zich per mail aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en per persoon een bedrag van € 55,55 over te maken op rekeningnummer NL75 RABO 0148 2803 74 van La Sonnerie ovv “Carnavalesk Diner”.

Eventuele dieetwensen kunt u ook per mail doorgeven via bovenstaand mailadres.

Daar het aantal plaatsen beperkt is, verzoeken wij u zo spoedig mogelijk te reageren. Let op, de volgorde van ontvangst van de betaling is bepalend.

Mocht u zelf geen interesse hebben, maar wel mogelijk belangstellenden kennen, dan vragen wij u vriendelijk hen deze uitnodiging te laten zien.

Het bestuur van CV De Krutjesrapers heeft besloten om de Stichting Jeugdcarnaval Son en Breugel een financiële bijdrage te geven voor de festiviteiten die door deze stichting tijdens carnaval worden georganiseerd.

VANGRAIL keert terug in de tent in Son en Breugel op dinsdag 28 februari 2017 en speelt tussen 19:00u en 23:00u.

Kaartverkoop bij café-restaurant De Zwaan.

Vangrail_web.jpg

Deelnemen als Jeugd aan de carnavalsoptocht op zondag 26 februari 2017?

Lees of je in aanmerking kunt komen voor een bijdrage uit het nieuwe jeugdstimuleringsfonds van carnavalsvereniging de Krutjesrapers.

Het bestuur van CV De Krutjesrapers en de Optochtcommissie hebben vorig jaar uitgebreid gesproken hoe we met name de jeugdige deelnemers tot 18 jaar kunnen stimuleren om aan de carnavalsoptocht deel te nemen. De carnavalsvereniging hoopt met de invoering van het Jeugdstimuleringsfonds dit te bereiken. Hieronder kun je zien wat je moet doen om hiervoor in aanmerking te komen. Door het invullen van het aanmeldingsformulier kun je een verzoek indienen om in aanmerking te omen voor een financiële bijdrage. Dit is een apart formulier dat je op de website van de Krutjesrapers kunt vinden en is een ander formulier dan het inschrijvingsformulier om aan de optocht deel te nemen.

  • Dit aanmeldingsformulier Jeugdstimuleringsfonds dient voor vrijdag 27 januari 2017 ingevuld te zijn;
  • Aangegeven dient te worden wat de gemiddelde leeftijd van de deelnemers is en het aantal deelnemers van 18 jaar en ouder;
  • De optocht commissie komt uiterlijk een week voorafgaand aan de optocht jullie creatie bekijken en bespreken samen wat jullie gaan uitbeelden en hoe de presentatie eruitziet;
  • Als de optochtcommissie alle aanmeldingen bekeken heeft wordt er een voorstel aan het bestuur van CV De Krutjesrapers gedaan;
  • Dit voorstel wordt tijdens de optocht getoetst om de creatie goed te kunnen beoordelen op originaliteit, kwaliteit en presentatie en ook of aan het optochtreglement is voldaan;
  • Waar mogelijk zal tijdens de prijsuitreiking na afloop van de optocht de bijdrage worden uitgekeerd of zo spoedig mogelijk na de carnaval;
  • Dit bedrag kan ook op verzoek worden overgemaakt op een bij het bestuur daarvoor bestemde rekeningnummer.

Stuur dit formulier per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bezorg het bij Kees Sanders, Tijmblauwtjelaan 11 in Son en Breugel.

KLIK HIER VOOR HET AANMELDINGSFORMULIER VOOR HET JEUGDSTIMULIERINGSFONDS


Wie wordt de prins van Krutjesgat 2018?

Tekst plaatsen in "contentfooter1". Daarna deze tekst verwijderen in de template