Verkoop van toegansbandjes Zittingsavonden en Carnaval

Kaartverkoop voor leden is afgerond.

Beschikbare toegangsbandjes voor de Zittingsavonden en Seniorenmiddag zullen worden verkocht bij café-restaurant De Zwaan vanaf zaterdag 6 januari 2024 om 10:00u. Meer informatie volgt via onze social media kanalen.

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe de verkoop van toegangsbandjes voor de Zittingsavonden, Seniorenmiddag en carnavalsdagen in 2024 voor leden wordt georganiseerd.

Voor onze leden.

De voorverkoop start op zaterdag 25 november 2023 om 10:00u.

Leden kunnen hier in de voorverkoop van zaterdag 25 november 2023 om 10:00u tot woensdag 13 december 2023 om 21:00u online toegangsbandjes kopen voor deze evenementen.

Welke kaarten kun je bestellen?

1 Extra Passe-Partout voor de Balavonden:
Jullie kunnen een extra passe-partout bemachtigen, waardoor jullie niet één, niet twee, maar drie avonden volop kunnen genieten van de magische balavonden.

2 Kaarten voor de Zittingsavonden op Zaterdag:
Voor de zaterdagen hebben Persoonlijk Leden het voorrecht om twee kaarten te bestellen, zodat jullie samen met vrienden of familie kunnen genieten van deze speciale zittingsavonden vol vermaak.

Onbeperkt Kaarten voor de Zittingsavonden op Vrijdag:
Het feest begint op vrijdag, en als Persoonlijk Lid hebben jullie de mogelijkheid om onbeperkt kaarten te bestellen voor de zittingsavonden. Breng gerust al jullie vrienden mee voor een geweldige start van het weekend!

  • De voorverkoop sluit op 13 december 2023 om 21:00u.
    Je kunt daarna nog wel inloggen op de verkooppagina om je aankopen te zien (de toegangsbandjes verschijnen dan echter niet meer in de winkel).
  • Als je je aankoop wilt bekijken, ga dan naar: zittingsavond.dekrutjesrapers.nl.
  • Onze carnavalsverenigingsvrijwilligers zijn tot 20 december 2023 druk bezig met het voorbereiden van de ledenenveloppen. Vanaf 20 december 2023 zullen deze bij jou thuis worden bezorgd op het opgegeven adres bij de aankoop van de toegangsbandjes. We streven ernaar om uiterlijk 1 januari 2024 alles bezorgd te hebben. Houd er rekening mee dat de bezorging in sommige wijken mogelijk eerder plaatsvindt dan in andere, afhankelijk van de beschikbaarheid van onze vrijwilligers. Dank je wel voor je begrip!

Vrije verkoop.

Op zaterdag 6 januari 2024 om 10:00u start de vrije verkoop voor de evenementen in café-restaurant De Zwaan in Son en Breugel.

Zittingsavonden en seniorenmiddag
Tijdens de vrije verkoop geldt geen beperking op aantal toegangsbandjes per persoon voor de zittingsavonden van 26 januari, 27 januari en 2 februari 2024. Voor zaterdag 3 februari geldt een beperking van 2 toegangsbandjes per persoon die aanwezig is bij de vrije verkoop. Ook geldt er geen beperking voor de seniorenmiddag op 28 januari.

Verkoop van toegangsbandjes vindt na 6 januari 2024 alleen plaats bij café-restaurant De Zwaan en niet meer online via de website van CV de Krutjesrapers.

Prijs van de toegangsbandjes
Zittingsavonden € 12,50
Seniorenmiddag € 7,50
Passe-partout € 30,-

Toegangsbandjes zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.