In de schitterende carnavalstent Son en Breugel is vanavond tijdens de laatste zittingsavond, de Zilveren Krut uitgereikt aan niemand minder dan Arold Schers – een waar icoon in ons carnavalsdorp.

Hoewel Arold voornamelijk achter de schermen actief is, hebben velen zijn impact ervaren door de talloze adembenemende acts (Bloaskaken, Krutjesbloazers, showgroep Dommelsoppers, Caponata)
die hij op het podium heeft neergezet.

Sinds 1987 speelt deze carnavalsliefhebber een cruciale rol in de viering van carnaval in Son en Breugel, waarbij hij al 16 jaar een onmisbaar gezicht is met de Bloaskaken bij iedere activiteit van de vereniging,van het 11-11 bal tot de bruisende carnavalsdagen.

De Zilveren Krut, die vanavond aan Arold is uitgereikt, staat niet alleen symbool voor erkenning van zijn toewijding, maar ook voor de diepe dankbaarheid van de carnavalsgemeenschap voor de kleur en energie die hij brengt in de vieringen. Arold’s saxofoonmuziek en unieke danspasjes zijn niet alleen een genot voor het oor en het oog, maar dienen ook als een bron van inspiratie voor iedereen die de carnavalsgeest koestert.

De schijnwerpers waren vanavond gericht op Arold Schers, terwijl hij met trots de welverdiende Zilveren Krut in ontvangst neemt.

De Zilveren Krut, de op een na hoogste carnavalsonderscheiding van Son en Breugel, wordt niet zomaar toegekend. Voor Arold Schers is deze onderscheiding meer dan verdiend. Het is een erkenning voor zijn buitengewone inzet voor het carnaval in Krutjesgat, waarbij hij op ongekende wijze bijdraagt aan de levendigheid van deze kleurrijke traditie.

Namens de gehele carnavalsgemeenschap feliciteren wij Arold Schers met deze bijzondere onderscheiding en kijken we met groot enthousiasme uit naar de voortzetting van zijn inspirerende bijdragen aan het bruisende carnavalsleven in Krutjesgat.