Zittingsavonden

Krutjesgat zoals het lacht, zingt en danst … en stil is op het juiste moment.

Het hart van Krutjesgat klopt op het ritme van lachen, zingen en dansen. Maar het kan ook even stilvallen op het juiste moment.

Sinds 1981 zijn de Zittingsavonden een onmisbaar onderdeel van het carnavalsprogramma van carnavalsvereniging De Krutjesrapers. In 2023 vierden we met trots de 41e editie. Het doel? Lokale talenten een professioneel podium bieden en hen laten schitteren voor een publiek van maar liefst 3500 mensen, verdeeld over 4 avonden en 1 middag.

De kracht van de Zittingsavonden schuilt onmiskenbaar in het lokale talent. Het is een feest vóór en dóór Krutjesgat.  De mix van tonpraten, dans, muziek en cabaret geeft deze avonden een allure die inmiddels ook buiten onze dorpsgrenzen bekend is

De sfeer tijdens de vele acts is zonder twijfel uitbundig.  CV de Krutjesrapers hecht eraan dat alle artiesten uit ons dorp dezelfde aandacht en waardering verdienen.
We rekenen erop dat iedereen die de Zittingsavonden bezoekt, begrip zal tonen om er samen een prachtig programma van te maken.

De Zittingsavonden behoren tot de grootste evenementen in Son en Breugel. Daar zijn we zuinig op!

Promo van de zittingsavonden 2018

 

 

Foto: Wil Feijen 2023