Doordat de sloop van De Bongerd inmiddels een feit is, zal de boerenbruiloft dit jaar uitwijken naar Son. Het Dommelhuis zal dit jaar als locatie dienen voor de boerenbruiloft van Krutjesgat. Met de uitwijk naar Son werd het voor ons direct duidelijk dat we dit jaar weer voor een echt Breugels bruidspaar wilden gaan, en dat is gelukt als je het ons vraagt.

Dit jaar worden in de on-echt verbonden: Andy en Karin van Olen.

Foto: Wil Feijen

Andy Vermeulen, geboren en getogen op Olen, zoon van Martien en Petra, is opgegroeid met zijn tweelingbroer Peter en broer Leon en zijn twee zussen Marion en Elise. Hij is samen met zijn twee broers eigenaar van Loonbedrijf Vermeulen. De meesten kennen Andy wel van zijn altijd vriendelijke lach en zijn getoeter wanneer hij in zijn vrachtwagen voorbijkomt. Daarnaast is hij een graag geziene gildebroeder bij het Sint-Catharinagilde in ons dorp. Binnen carnaval is hij ook geen vreemd gezicht, daar hij 20 jaar met veel plezier lid is geweest van de Raad van Elf. Hiervoor heeft Andy een zilveren krut ontvangen.

Karin Teulings, geboren en getogen op de Franciscushoeve, Hooijdonk, dochter van Peter en Riek Gruithuijzen, is opgegroeid met haar twee broers Frans en Marc en zus Monique. Ze is getrouwd met Hans en ze hebben samen twee geweldige zonen, Teun en Dirk. Ze is instructeur op het Van Maerlantlyceum in Eindhoven, lid van de Krutjesrapers, en ze hoort bij vriendengroep Boerend Hard. De meeste carnavalsvierders zullen haar kennen van de zittingsavonden met Mundjesmaat of met Bumbo de Bateria, of de Vrouwenraad van Elf, Revolutie. Tevens heeft ze jaren, samen met Eva en Annemarie (The VocalS), de burgemeester bijgestaan tijdens de sleuteloverdracht.

Andy en Karin zijn 30 jaar buurtgenoten en door hun wederzijdse carnavalsvriendschap willen ze dit dan ook graag op een ludieke manier vieren als boerenbruidspaar van Krutjesgat 2024!

Redactie: Mooi son en breugel krant