Diner Carnavalesk

Het Diner Carnavalesk is een jaarlijks culinair hoogstaand diner dat in 2008 voor de 1e keer werd georganiseerd.

Sinds 2008 is het Diner Carnavalesk een jaarlijks hoogtepunt op culinair gebied. Een feestelijk evenement dat niet alleen de smaakpapillen verwent, maar ook de carnavalssfeer naar een hoger niveau tilt.

Voor een vriendelijk carnavalesk bedrag krijgt u de kans om deel te nemen aan een gastronomisch 5-gangen diner. Het menu, speciaal samengesteld voor deze gelegenheid, is het meesterwerk van Chefkok Hans van de Loo. Leden van de Raad van Elf en het Bestuur zullen het team van La Sonnerie bijstaan in de bediening. Terwijl u geniet van de culinaire hoogstandjes, worden er ook verrassende optredens verzorgd door enkele getalenteerde artiesten.

Door deel te nemen aan dit diner, steunt u direct CV de Krutjesrapers. De opbrengst stelt de vereniging in staat om nieuwe initiatieven te ontplooien, zoals het krutjes onder de riem en de seniorenmiddag.

Als u graag aan dit diner wilt deelnemen en CV de Krutjesrapers wilt ondersteunen, kunt u zich op een later moment aanmelden via info@sonnerie.nl. Eventuele dieetwensen kunt u ook via dit adres doorgeven.

Gezien het beperkte aantal plaatsen, verzoeken wij u vriendelijk om zo spoedig mogelijk na de eerste aankondiging te reageren. De volgorde van ontvangst van de betaling zal bepalend zijn.