Diner Carnavalesk

Foto: CV de Krutjesrapers © 2020

Het Diner Carnavalesk is een jaarlijks culinair hoogstaand diner dat in 2008 voor de 1e keer werd georganiseerd.

Voor een vriendelijk carnavalesk bedrag kunt u deelnemen aan een gastronomisch 5-gangen diner. Het menu is exclusief voor deze gelegenheid samengesteld door Chefkok Hans van de Loo zelf. Leden van de Raad van Elf en het Bestuur zullen het team van La Sonnerie assisteren in de bediening. Tijdens het diner worden er verrassende optredens verzorgd door enkele artiesten.

Met uw deelname aan dit diner sponsort u CV de Krutjesrapers. Met behulp van de opbrengst kan CV de Krutjesrapers nieuwe activiteiten blijven ontplooien voor o.a. het ziekenbezoek, de seniorenmiddag en de jeugd van Son en Breugel.

Wilt u graag deelnemen aan dit diner en CV de Krutjesrapers ondersteunen, dan kunt u zich t.z.t. per mail aanmelden via info@sonnerie.nl

Eventuele dieetwensen kunt u ook per mail doorgeven via bovenstaand mailadres.

Daar het aantal plaatsen beperkt is, verzoeken wij u zo spoedig mogelijk na de eerste aankondiging te reageren. De volgorde van ontvangst van de betaling is hierbij bepalend.

Mocht u zelf geen interesse hebben, maar wel mogelijk belangstellenden kennen, dan vragen wij u vriendelijk hen deze uitnodiging te laten zien.