Contributiewijziging 2019

De algemene ledenvergadering van CV de Krutjesrapers heeft op woensdag 12 juni 2019 unaniem ingestemd met een voorstel van het bestuur om de contributie te wijzigen met ingang van 1 oktober 2019.

Er zijn nu twee vormen van het lidmaatschap en daarbij gelden de volgende bepalingen:

Steunend Lid:

 • Contributie € 11,00 per jaar.
 • Jaarschildje op bestelling.
 • Voorrang bij kaartverkoop Zittingsavonden*.

Persoonlijk Lid:

 • Contributie € 27,50 per jaar.
 • Jaarschildje op bestelling.
 • Voorrang bij kaartverkoop Zittingsavonden*.
 • 1 passe-partouts** voor toegang tent tijdens carnaval.
 • Mogelijkheid voor aankoop van 1 extra passe-partouts** tijdens de voorverkoop op de website en tegen de normale verkoopprijs (zolang de voorraad strekt).

* Voor de zaterdagen blijft een maximum gelden van maximaal 2 kaartjes per lid.

** Een passe-partouts bestaat uit 1 toegangsbandje voor iedere van 4 balavonden tijdens carnaval (dus 1 voor zaterdag, 1 voor zondag, 1 voor maandag en 1 voor dinsdag). 

In onderstaande tabel staan de verschillen.

 Onderdeel Oud  Nieuw 1  Nieuw 2
 Lidmaatschap Algemeen Steunend Lid Persoonlijk Lid
 Contributie € 37,50  € 11,00 € 27,50 
 Voorrang ZA kaarten Ja Ja Ja
 Aantal ZA kaarten vrijdag onbeperkt onbeperkt onbeperkt
 Aantal ZA kaarten zaterdag 2 2 2
 Aantal passe-partouts 2 0 1
 Aantal passe-partouts bijkopen 0 0 1

Voorbeeld 1:

U bent nu lid van de vereniging. Dan betaalt u nu € 37,50, u ontvangt 2 passe-partouts voor carnaval en u kunt kaarten voor de Zittingsavonden in de voorverkoop bestellen. Stel u kiest er voor om Steunend Lid te worden, dan gaat u nu € 11,00 betalen. Dan krijgt u geen passe-partouts, maar kunt u nog wel kaarten voor de Zittingsavonden in de voorverkoop bestellen. 

Voorbeeld 2:

U bent nu lid van de vereniging. Dan betaalt u nu € 37,50, u ontvangt 2 passe-partouts voor carnaval en u kunt kaarten voor de Zittingsavonden in de voorverkoop bestellen. Stel u kiest er voor om Persoonlijk Lid te worden, dan gaat u nu € 27,50 betalen. Dan krijgt u 1 passe-partouts en u kunt nogsteeds kaarten voor de Zittingsavonden in de voorverkoop bestellen. Ook kunt u 1 passe-partouts in de voorverkoop bijkopen tegen de geldende verkoopprijs (in 2019 was dat € 30,00).

Voorbeeld 3:

U bent nu lid van de vereniging. Dan betaalt u nu € 37,50, u ontvangt 2 passe-partouts voor carnaval en u kunt kaarten voor de Zittingsavonden in de voorverkoop bestellen. Stel u kiest er voor om Persoonlijk Lid te worden, dan gaat u nu € 27,50 betalen. Dan krijgt u 1 passe-partouts en u kunt nog steeds kaarten voor de Zittingsavonden in de voorverkoop bestellen. U kunt er voor kiezen om 1 passe-partouts bij te kopen in voorverkoop, maar u kunt ook een 2e persoon Persoonlijk Lid maken zodat deze persoon ook een passe-partouts ontvangt. Het tweede lid moet wel met een uniek email adres lid worden.


Let op:

 • Zittingsavondkaarten kopen kan alleen via de website tijdens de voorverkoop in het najaar.
 • Passe-partouts bijkopen is niet mogelijk via CV de Krutjesrapers of deze website. Dat kan alleen via café-restaurant De Zwaan.
 • Meerdere personen op hetzelfde woonadres of in hetzelfde gezin kunnen lid zijn, maar alleen met een uniek email adres (niet hetzelfde email adres als een ander lid).
 • Het lidmaatschap kan worden aangevraagd via deze website (aanmelden).
 • Alle toegangsbandjes die verkocht worden zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Alle andere onderdelen van de contributie waaronder betaling via machtiging of factuur en de postbezorging blijven verder ongewijzigd.


De minimum leeftijd voor het lidmaatschap is 18 jaar op het moment van aanmelden.

De minimum leeftijd voor toegang tot de tent tijdens balavonden is 16 jaar en uiteraard is de wet op alcoholgebruik van toepassing.