Het carnavalsseizoen nadert snel en voor onze gewaardeerde Persoonlijk Leden hebben we goed nieuws: tijdens de voorverkoop krijgen jullie exclusieve toegang tot een scala aan kaarten om jullie carnavalservaring naar magische hoogten te tillen!

Welke kaarten kun je bestellen?

1 Extra Passe-Partout voor de Balavonden:
Jullie kunnen een extra passe-partout bemachtigen, waardoor jullie niet één, niet twee, maar drie avonden volop kunnen genieten van de magische balavonden.

2 Kaarten voor de Zittingsavonden op Zaterdag:
Voor de zaterdagen hebben Persoonlijk Leden het voorrecht om twee kaarten te bestellen, zodat jullie samen met vrienden of familie kunnen genieten van deze speciale zittingsavonden vol vermaak.

Onbeperkt Kaarten voor de Zittingsavonden op Vrijdag:
Het feest begint op vrijdag, en als Persoonlijk Lid hebben jullie de mogelijkheid om onbeperkt kaarten te bestellen voor de zittingsavonden. Breng gerust al jullie vrienden mee voor een geweldige start van het weekend!

Wanneer:
De voorverkoop start op zaterdag 25 november 2023 om 10:00u.

Belangrijk om te weten:
Alle toegangsbandjes, inclusief de extra passe-partouts, zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Dus, wees er snel bij en zorg dat je jouw gewenste kaarten veiligstelt voordat ze uitverkocht zijn.
Het belooft een bruisend carnavalsseizoen te worden en we kijken er enorm naar uit om samen met jullie deze feestelijke dagen te vieren. Meer informatie over het Lidmaatschap bij CV de Krutjesrapers

Prijs van de toegangsbandjes
Zittingsavonden € 12,50
Seniorenmiddag € 7,50
Passe-partout € 30,-

Direct naar de kaartverkoop