Verkoop van toegansbandjes Zittingsavonden en Carnaval

Op deze pagina wordt toegelicht hoe de voorverkoop van toegangsbandjes voor de Zittingsavonden, de Seniorenmiddag en de carnavalsdagen voor leden ondertussen heeft plaatsgevonden.

Tussen zaterdag 26 november 10:00u en woensdag 14 december 21:00u konden leden hier online toegangsbandjes kopen in de voorverkoop voor deze evenementen.

  • De voorverkoop is gesloten op 14 december om 21:00u. U kunt daarna nog wel inloggen op de verkooppagina om uw aankopen te zien. De toegangsbandjes verschijnen dan echter niet meer in de winkel.
  • Wilt u uw aankoop inzien ga dan naar zittingsavond.krutjesrapers.nl.
  • Vrijwilligers van de carnavalsvereniging zullen tot 28 december de ledenenveloppen gaan voorbereiden. Vanaf 29 december kunnen deze thuis worden bezorgd op het adres dat werd ingegeven bij de aankoop van de toegangsbandjes. Uiterlijk 6 januari zullen de enveloppen bezorgd zijn. Het kan zijn dat in sommige wijken er eerder bezorgd wordt dan in andere wijken. Dat heeft alles te maken met beschikbaarheid van vrijwilligers. Dank u wel voor uw begrip.

Op zaterdag 7 januari 2023 om 10:00u start de vrije verkoop voor de evenementen in café-restaurant De Zwaan in Son en Breugel. Tijdens de vrije verkoop geldt geen beperking op aantal bandjes per persoon voor vrijdag 3 februari. Voor zaterdag 4 februari geldt een beperking van 2 bandjes per persoon die aanwezig is bij de verkoop.

Verkoop van toegangsbandjes is alleen bij cafe-restaurant De Zwaan en niet meer online via de website van CV de Krutjesrapers. Toegangsbandjes beschikbaar zolang de voorraad strekt.