Bestuursmededeling van CV de Krutjesrapers:

Zoals bij iedereen bekend is, heeft de Nederlandse regering maatregelen genomen voor het beheersen van de verspreiding van het Covid-19 (Corona) virus. Op dit moment vinden er versoepelingen plaats en staan er nog versoepelingen gepland voor de komende maanden. Dit zal vooral afhankelijk zijn van onder meer de beheersing van de verspreiding.

Ten aanzien van evenementen, waaronder ook carnaval in Krutjesgat valt, is duidelijk dat er voor 1 september a.s. geen grote evenementen mogen plaatsvinden. Of dat erna wel kan is nog niet duidelijk.

Voor carnaval in 2021 neemt het bestuur van CV de Krutjesrapers alle mogelijkheden in overweging. Dat kan gaan van volledig afgelasten tot volledig doorgaan en alles wat er tussen zit met beperkingen op bijvoorbeeld aantal bezoekers, in ruimte of met afstand houden.

Het bestuur heeft er tot nu toe geen besluit over genomen. Wel wordt er binnenkort met een aantal betrokkenen verder gesproken over verschillende scenario’s. Dit overleg is met bestuur, met commissies, met De Zwaan en later ook met de gemeente.

Het bestuur vindt het op dit moment belangrijk om te laten weten dat het dus nog niet duidelijk is wat er gaat gebeuren met carnaval in 2021. Het heeft de aandacht en zodra er meer over gezegd kan worden dan laat het bestuur dat via website en social-media weten. 

Voor nu wenst het bestuur alle Krutjesrapers en Krutjesraperinnekes een mooie zomer.

Blijf gezond, blijf alert en blijf op afstand. Alaaf!