Bestuursmededeling d.d. 12 juni 2020

Carnaval 2021: we gaan er voor!

Onlangs heeft het bestuur van CV de Krutjesrapers uitvoerig gesproken over carnaval in 2021 samen met De Zwaan, de Dommelsoppers, de optochtcommissie, de zittingsavondcommissie en de redactie van de carnavalskrant. De vereniging richt zich vanaf nu op wat er wel kan in de overtuiging dat carnaval op een verantwoorde manier ook in 2021 kan doorgaan.

Natuurlijk weten we nu nog niet of er verdere versoepelingen gaan plaatsvinden voor evenementen, maar in de plannen wordt voortdurend rekening gehouden met beperkingen die in de toekomst mogelijk gaan gelden.

De vrijwilligers staan in de startblokken en gaan er mee aan de slag. Wij gaan hierbij uit van het draaiboek zoals we dat al jaren kennen. Voor alle activiteiten geldt daarom weer volle bak inzet met als doel een volwaardig carnavalsprogramma zoals dat past in een 1,5 meter maatschappij.

Dit alles wil dus zeggen dat we streven naar de tent op het Kerkplein, naar het zittingsavondprogramma, naar de optocht en naar alle andere gekende activiteiten tijdens carnaval.

Het betekent dat we ook in 2021 veel mensen willen gaan verwelkomen en er een extra bijzonder carnavalsjaar van willen gaan maken. Daar kijken we enorm naar uit.

Blijf gezond, blijf alert en blijf op afstand. Alaaf!