Aanwijzing 4
Carnavalsseizoen 2024 start aanstaande zaterdag met als eerste onderdeel het 11-11-bal. Zoals gebruikelijk wordt op dit grootse evenement de nieuwe Prins Carnaval bekend gemaakt. Heb jij al een voorgevoel wie het dit jaar zou kunnen zijn?  Om je vast een beetje op weg te helpen krijgt volgt hier de 4e en laatste aanwijzing: D’n dizze het ut heen en weer.

De eerste drie hints waren D’n dizze wil alleen, D’n dizze, zwaait di joar ’n scepter en D’n dizze is populair en mogelijk zitten er nog meer aanwijzingen verstopt in de filmpjes.

Win een diner voor twee.
Als jullie denken te weten wie ‘Prins Carnaval 2024’ wordt op basis van deze hints, kunnen jullie meedingen naar een gezellig diner voor twee. Hoe? Door de naam van de prins, samen met jullie eigen naam, adres en telefoonnummer in een gesloten envelop te stoppen en deze in te leveren bij Cafetaria Spierings, Nieuwstraat 17 te Son en Breugel.

Schrijf op de voorkant van de envelop ‘Prins Carnaval 2024’. Per persoon kan er maximaal één mogelijke prins ingezonden worden. Jullie oplossing kunnen jullie inleveren tot en met zaterdag 11 november 2023 om 11:11 uur precies. Of stuur een e-mail met als onderwerp ‘Prins Carnaval 2024’ en vermeld daarin je naam, adres en telefoonnummer naar het volgende e-mailadres: wiewordthet@dekrutjesrapers.nl. Ook voor de e-mails geldt: inzenden kan tot en met zaterdag 11 november 2023 om 11:11 uur precies.