Beste Krutjesrapers en Krutjesraperinnekes,

Op woensdag 22 december verscheen in de mooisonenbreugelkrant een artikel van CV de Krutjesrapers naar aanleiding  van de verwachtingen voor carnaval in 2022.

Belangrijkste boodschap daarin is: “Als de situatie en de maatregelen het zouden toelaten denk dan aan activiteiten zoals scholenbezoeken door de prins, een alternatieve sleuteloverdracht, een dunch of een voorstelling waarbij iedereen op 1,5 meter blijft zitten.”

Er kunnen waarschijnlijk best wat activiteiten binnen de maatregelen die nu al gelden. We zijn positief dat het eind februari wat zou kunnen meevallen en dat er iets meer kan.

Daarom horen we graag van alle mensen in Krutjesgat die carnaval een warm hart toedragen: heb jij hét idee voor een passende activiteit die carnaval in Son en Breugel in leven houdt? Dan vragen we je vriendelijk om je idee met ons te delen. En dat kan heel makkelijk:

Ga hier naar de ideeënbus en laat van je horen.

Waar zijn we naar op zoek? Alle ideeën om een andere activiteit te organiseren zolang er maar geen evenementenvergunning voor nodig is (dus geen tent en geen optocht) en het binnen een aantal maatregelen wél kan.

Kom maar op! We kijken vooruit en deel #sameninkrutjesgat voor een passend carnaval in 2022. Want we gaan dat samen doen.

Bedankt!

CV de Krutjesrapers

Alleen samen vieren we carnaval (z)onder corona.