Op zaterdag 13 januari 2024 gaan talloze enthousiaste vrijwilligers van CV de Krutjesrapers en CV de Dommelsoppers de feestelijke carnavalskrant ‘t Krutje verspreiden in Son en Breugel. Een behoorlijke klus, maar dankzij dit geweldige team van vrijwilligers gaat het zonder twijfel een groot succes worden!

In het afgelopen half jaar heeft de krantencommissie van CV de Krutjesrapers keihard gewerkt om een prachtige krant te produceren en ze hebben het weer voor elkaar gekregen. ‘t Krutje staat boordevol leuke artikelen, handige informatie en natuurlijk het programma voor carnaval 2024. De krantencommissie is ontzettend trots op het resultaat, waar de vrijwilligers samen met Q-Studio uit Breugel met veel toewijding aan hebben gewerkt. Op vrijdag 12 januari wordt het allereerste exemplaar van de krant door de krantencommissie overhandigd aan Prins Robert.

Op zaterdag 13 januari gaan de vrijwilligers rond 09.30 uur van start met het verspreiden van de krant. Tijdens deze bezorging wordt er ook een collecte gehouden. De opbrengst van de collecte komt ten goede aan het jeugdcarnaval. Met deze opbrengst kunnen CV de Krutjesrapers en CV de Dommelsoppers weer leuke activiteiten organiseren die speciaal zijn gericht op de jeugd van Son en Breugel. Je kunt een contante donatie in de collectebus doen, maar elke bus is ook uitgerust met een handige QR-code.

Mocht het onverhoopt gebeuren dat je geen krant ontvangt, kan dit per ongeluk zijn of omdat er een nee/nee-sticker op de deur zit. Geen zorgen! Bij de locatie van De Mooi Son en Breugel Krant aan de Boslaan in Son en bij boekhandel De Traverse liggen altijd extra exemplaren van ‘t Krutje die je kunt ophalen.

We hopen op een fantastische opbrengst en wensen iedereen alvast een MAGISCHE carnaval toe!

‘t Krutje komt er weer aan!

Of via de link voor de online versie: Rabobank Betaalverzoek