In een feestelijke avond vol warmte en nostalgie hebben de Krutjesrapers afscheid genomen van een iconische plek in hun carnavalstraditie. De laatste editie van het diner carnavalesk bij La Sonnerie markeert het einde van een tijdperk en roept herinneringen op die voor altijd in de harten van de carnavalsgemeenschap zullen blijven.

Het is een avond vol genot, gehouden in de gastvrije ambiance van La Sonnerie, waar Addy, Marianne, Arianne hun gasten verwennen met culinaire hoogstandjes, begeleid door de kundige hand van Hans en zijn keukenbrigade.

Voorzitter van Carnavalsvereniging de Krutjesrapers, Ronald Brekelmans, benadrukte het belang van La Sonnerie in hun carnavalshistorie. “Deze locatie voelde als thuis voor de Krutjesrapers, onze tonpraatgroep, de optocht- en zittingsavondcommissie, de oud-prinsen en het bestuur dat hier maandelijks één of meerdere vergaderingen hield.”

La Sonnerie werd in 2018 benoemd tot hofleverancier, een erkenning voor hun onschatbare bijdrage aan het carnaval in Son en Breugel. “Jullie hotel wordt op de website van Kloosterhotel La Sonnerie beschreven als een oase van rust,” merkte Ronald op, “deze oase van rust herken ik persoonlijk.”

Hoewel de deuren van La Sonnerie nu sluiten, blijven de herinneringen aan het haringhappen, de vrijwilligersdag, het Diner Carnavalesk en het 11-11 bal in 2016 levendig. De Krutjesrapers willen Hans, Arianne, Addy en Marianne bedanken voor deze onvergetelijke momenten en reiken hen met trots de samenwerkingsbokaal van de carnavalsvereniging uit.

De Krutjesrapers sluiten dit hoofdstuk af met dankbaarheid en kijken uit naar nieuwe carnavalsavonturen, wetende dat de warmte van La Sonnerie altijd in hun carnavalshart zal blijven branden. Alaaf!