CV De Krutjesrapers heeft een vertrouwd gezicht aan het roer. Ronald Brekelmans, een bekende binnen de carnavalsgemeenschap van Krutjesgat, heeft het stokje overgenomen als voorzitter van de vereniging.

Ronald is geen onbekende in de wereld van het carnaval. Zijn betrokkenheid begon bij carnavalsvereniging GinneKlets, waar hij de kunst van het bouwen van carnavalswagens en het vieren van carnaval leerde. Met passie en enthousiasme heeft hij de liefde voor carnaval de afgelopen jaren met succes overgedragen aan de jeugd, onder andere bij De Stoklantefanters.

Bij De Krutjesrapers was hij twee jaar lang lid van de raad van elf, in 2005 en 2006. Later keerde hij terug als een van de drijvende krachten achter het vernieuwen van de zittingsavonden.

Tussen 2014 en 2016 vervulde Ronald de rol van jurylid bij de optocht. In 2017 werd hij met trots Prins van Krutjesgat, waarna hij in 2018 toetrad tot het bestuur van CV De Krutjesrapers. Sinds 2019 heeft hij met toewijding de functie van vicevoorzitter vervuld.

Vanaf heden staat Ronald Brekelmans aan het roer als voorzitter van De Krutjesrapers. Zijn ervaring en toewijding beloven een voortzetting van het bloeiende carnavalsleven in Krutjesgat.

CV de Krutjesrapers