Robert Conijn (33) is getrouwd met Manon (32) en woont samen met hun twee kinderen, Moos (3) en Jolien (2). Het gezin woont aan de Meijerijlaan in Son. Hij is geboren in Eindhoven en opgegroeid in ons prachtige dorp. Na de Oderlaan verhuisde hij naar de Keizersmantellaan, en in 2016 ging hij samenwonen met Manon op het Junopad in Breugel. Sinds 2022 is hij met zijn gezin terug in de Gentiaan.

In het dagelijks leven werkt hij als kwaliteitsmanager bij Van Geloven voor de vestigingen in Helmond en Mol (België), waar ze onder andere snacks produceren voor Mora.

Velen zullen Prins Robert kennen vanwege zijn activiteiten in Son en Breugel. Hij is een echte carnavalsliefhebber en houdt van het traditionele carnaval met klassieke carnavalskrakers, blaaskapellen, hossen, lallen en natuurlijk de boerenbruiloft, waar hij al sinds 2017 actief bij betrokken is. Andere hobby’s van hem zijn vendelier bij het Sint Catharinagilde in Son, waar hij tevens schatbewaarder (penningmeester) is. Daarnaast gaat hij graag een rondje hardlopen

Zijn motto voor carnaval in 2024 luidt: Dit joar wordt MAGISCH