Op zondag 12 november 2023 begon het 11-11-bal van cv De Dommelsoppers om 14.00 uur. De Oase was tot de nok toe gevuld met een divers publiek, van ouders tot vrienden en familieleden. Prins Robert en zijn gevolg, samen met De Bloaskaken, waren aanwezig terwijl de enthousiaste leden van De Dommelsoppers hun dansen presenteerden, na een jaar van hard werk.

Het hoogtepunt van de middag was de onthulling van nieuwe raadsleden en het jeugdpaar. Tijdens een spannende ondervraging à la tv-show ‘Wie van de Drie’ door prins Robert en het presentatie duo van De Dommelsoppers, werden zes vermomde prinsen en prinsessen getest op hun kennis van Krutjesgat. Uiteindelijk werden prins Tijn en prinses Kyara enthousiast verwelkomd als het nieuwe paar, met Rens als  adjudant. Tijn en Rens Versantvoort, beiden 16 jaar oud en bekenden van De Dommelsoppers en Krutjesgat, zijn al jaren lid van de raad van elf geweest. Tijn, fanatiek in taekwondo en in het vierde jaar van de havo, werd zelfs die dag Nederlands Kampioen in deze sport!

Kyara van Asperdt, ook 16 jaar, vervult niet alleen haar droom als prinses, maar danst ook al jaren bij De Dommelsoppers. Ze zit in het vierde jaar van havo/vwo en is dit jaar niet alleen prinses maar ook danseres bij twee groepen: Impact en Inspire, de garde van de prins. Wij feliciteren het trio en kijken uit naar een magisch carnaval 2024.