Met veel enthousiasme kondigen we de aanstaande kaartverkoop aan voor onze zittingsavonden, seniorenmiddag en carnavalsdagen in 2024, die op zaterdag 25 november om 10:00 uur van start gaat.

We begrijpen dat sommige leden recentelijk moeite hebben gehad met het inloggen op onze website. Om jullie hierbij te ondersteunen, hebben we een gedetailleerde instructie voor de kaartverkoop beschikbaar gesteld. We hopen dat deze instructie jullie helpt om vlot en probleemloos kaarten te bemachtigen voor de gewenste evenementen.

Indien je problemen blijft ondervinden met het inloggen of andere vragen hebt, stuur dan je vraag naar: Ledenadministratie de Krutjesrapers

Kaartverkoop
Op zaterdag 25 november (10:00 uur) start de (online) voorverkoop voor de zittingsavonden, seniorenmiddag en carnavalsdagen in 2024. Klik hier voor de kaartverkoop.

Welke kaarten kunnen leden bestellen?
1 Extra Passe-Partout voor de Balavonden:
Jullie kunnen een extra passe-partout bemachtigen, waardoor jullie niet één, niet twee, maar drie avonden volop kunnen genieten van de magische balavonden.
2 Kaarten voor de Zittingsavonden op Zaterdag:
Voor de zaterdagen hebben Persoonlijk Leden het voorrecht om twee kaarten te bestellen, zodat jullie samen met vrienden of familie kunnen genieten van deze speciale zittingsavonden vol vermaak.
Onbeperkt Kaarten voor de Zittingsavonden op Vrijdag:
Het feest begint op vrijdag, en als Persoonlijk Lid hebben jullie de mogelijkheid om onbeperkt kaarten te bestellen voor de zittingsavonden. Breng gerust al jullie vrienden mee voor een geweldige start van het weekend!


Prijs van de toegangsbandjes
Zittingsavonden € 12,50
Seniorenmiddag € 7,50
Passe-partout € 30,-

Belangrijk om te weten
Alle toegangsbandjes, inclusief een extra passe-partout, zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.
Dus, wees er snel bij en zorg dat je jouw gewenste kaarten veiligstelt voordat ze uitverkocht zijn.
Geen lid?
Geen probleem, de vrije verkoop start op zaterdag 6 januari 2024 om 10:00u in café-restaurant De Zwaan in Son en Breugel. Betaling bij voorkeur met PIN / contactloos.