The final edition…

Mede door het grote succes van voorgaande jaren zal het Diner Carnavalesk in de Kapelzaal van La Sonnerie ook in 2024 een vervolg gaan krijgen. Dit culinair hoogstaand diner, dat voor de 17e keer wordt georganiseerd, zal gaan plaatsvinden op dinsdagavond 9 januari 2024.

Een bijzondere editie, aangezien het de laatste keer zal zijn dat dit diner in la Sonnerie gehouden gaat worden.  5 dagen later sluit namelijk de keuken van la Sonnerie en 31 januari sluiten de deuren van la Sonnerie definitief

Voor een vriendelijk bedrag van 59,55 per persoon (excl. drankjes) kunt u deelnemen aan een gastronomisch 5-gangen diner. Het menu is exclusief voor deze gelegenheid samengesteld door Chefkok Hans van de Loo zelf. Leden van de Raad van Elf zullen het team van La Sonnerie assisteren in de bediening. Tijdens het diner worden er enkele verrassende optredens verzorgd.

Met uw deelname aan dit diner sponsort u CV de Krutjesrapers. Met behulp van de opbrengst kan CV de Krutjesrapers namelijk (nieuwe) activiteiten blijven ontplooien voor o.a. het ziekenbezoek, de seniorenmiddag en de jeugd van Son en Breugel.

Wilt u graag deelnemen aan dit diner en CV de Krutjesrapers ondersteunen, dan kunt u zich per mail aanmelden via info@sonnerie.nlen per persoon een bedrag van € 59,55 storten op rekeningnummer NL75 RABO 0148 2803 74 van La Sonnerie ovv “Carnavalesk Diner 2024”.

Eventuele dieetwensen kunt u ook per mail doorgeven via bovenstaand mailadres. Daar het aantal plaatsen beperkt is, verzoeken wij u zo spoedig mogelijk te reageren

Dresscode:
We hebben op deze avond géén speciale dresscode maar de organisatie zou het op prijs stellen als u een carnavalesk hoofddeksel of sjaal draagt,

Degene die een factuur willen ontvangen kunnen een mail sturen met de benodigde gegevens naar info@sonnerie.nl o.v.v. “Sponsering Krutjesrapers”. Na ontvangst van uw betaling krijgt u een factuur per post toegestuurd.

Namens de organisatie van het Carnavalesk Diner

Hotel la Sonnerie – CV de Krutjesrapers