In een zeldzame eerbetuiging heeft CV De Krutjesrapers voor de vierde maal in haar geschiedenis een tweede Sonse Bok in een jaar uitgereikt. De gelukkige ontvanger van deze prestigieuze onderscheiding is niemand minder dan Jasper van Zuuren.

Gedurende zijn lange en toegewijde lidmaatschap heeft Jasper vrijwilligers van de CV geïnspireerd en gemotiveerd om te doen waar ze energie van krijgen. Zijn ongeëvenaarde vermogen om naar de vrijwilligers te luisteren en hun werk te waarderen, is een kenmerk dat hem typeert. Altijd staat hij klaar om anderen op de voorgrond te plaatsen, terwijl hij zelf op de achtergrond blijft. In vergaderingen zorgt hij ervoor dat iedere stem wordt gehoord en neemt hij wanneer nodig beslissingen. Bovendien brengt hij de nodige humor in elke situatie.

Jasper van Zuuren, een bekend gezicht op dit podium, heeft een rijke geschiedenis bij de CV. In 1999 trad hij toe tot de Raad van 11. Vanaf 2000 bekleedde hij drie jaar lang de positie van Opper van de Raad van 11. In 2003 werd hij lid van het bestuur en tijdens de Algemene Ledenvergadering werd hij benoemd tot Secretaris. In 2009 nam hij het voorzitterschap van de CV over en vervulde deze rol maar liefst dertien jaar. Voor zijn buitengewone inzet en verdiensten jegens de vereniging werd Jasper van Zuuren tijdens de Algemene Ledenvergadering van 2022 benoemd tot erelid van CV De Krutjesrapers.

De toekenning van de Sonse Bok aan Jasper van Zuuren is een welverdiende erkenning voor zijn onschatbare bijdrage aan de vereniging en haar gemeenschap.

Voorzitter CV de Krutjesrapers

Ronald Brekelmans