Op 13 februari staat er iets groots te gebeuren! We tillen carnaval naar ongekende hoogten met onze allereerste Biercantus XXL Carnavals Editie. De immense feesttent op het kerkplein zal worden omgetoverd tot een epische bierhal, klaar om jullie te ontvangen voor een ervaring die je absoluut niet mag missen!

🎉 Wat staat je te wachten?

Een dag doordrenkt van onvergetelijk plezier en gezelligheid! De feesttent ondergaat een transformatie tot een bruisende cantushal waar jij en je gezelschap van kunnen genieten. Onder leiding van de enthousiaste campusleider en met de muzikale vibes van de Party Criminals beloven we een dag die je nog lang zal bijblijven.

Dus waar wacht je nog op?
Trommel je carnavalsvereniging, sportteam of vriendengroep op en schrijf je snel in voor dit spectaculaire evenement!

🎶 Zing, Drink en Feest Met Ons Mee!

Tickets zijn verkrijgbaar voor slechts €11,- per stuk. En als kers op de taart, ontvang je bij aanschaf van je ticket een gevulde bierpul helemaal gratis!

Belangrijke Details:

  • Datum: 13 februari
  • Tijd: Tent opent om 14:00 uur, cantus begint om 15:00 uur
  • Locatie: Grote Tent in Son en Breugel
  • Leeftijd: Het evenement is toegankelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder, maar ook de oudere generatie zal hier absoluut een geweldige tijd beleven!

Mis deze kans niet om carnaval op een geheel nieuwe manier te vieren. Verzeker jezelf van een plekje op deze feestelijke dag en maak je klaar om mee te zingen, te proosten en te genieten van de ultieme carnavalssfeer in de Biercantus XXL Carnavals Editie!

Tickets