Op zaterdag 7 oktober a.s. zal de Goederen en Dienstenveiling weer plaats zal vinden. Voor de 25ste keer wordt een breed scala aan kavels geveild.

De commissieleden zijn momenteel druk bezig geweest met het verzamelen van kavels afkomstig van verschillende lokale aanbieders. Zoals altijd is er voor ieder wat wils. De zaal van De Zwaan opent om 19.00 uur zodat de bezoekers de aanwezige kavels kunnen bekijken en kunnen bepalen waarop ze willen bieden. Om 20.00 uur starten de veilingmeesters met het aanbieden van de kavels, die per opbod verkocht zullen worden.

De opbrengst van deze 25ste veiling zal, zoals gebruikelijk, ten goede komen aan de jeugd van voetbalvereniging SBC, JC Oase en CV de Krutjesrapers.

Voor zowel kopers als publiek belooft het een waar spektakel te worden waarbij men tegen elkaar kan bieden.
De spanning blijft tot de veilingmeester met overtuiging zal roepen: “Eenmaal…….andermaal, verkocht!”

Benieuwd wat dit jaar zal brengen? Kom dan naar de veilingavond waar iedereen van harte welkom is.

Maar hoe werkt het eigenlijk?
De ervaren veilingmeester verkoopt de kavels per opbod, en de laatste en hoogste bieder krijgt de kavel toegewezen. Let echter op met het bestellen van een drankje, want het kan gezien worden als een bod op een kavel. Nadat alle kavels verkocht zijn, zal aan het einde van de avond bekend gemaakt worden wat de totale opbrengst is. Dit is altijd een spannend moment voor alle aanwezigen op die avond. Als afsluiting van de avond krijgen de kopers een smakelijke uitsmijter cadeau van de organisatie.

Onder de beschikbare kavels vallen onder andere leerzame, sportieve, culinaire, ludieke maar ook praktische kavels. Wellicht is er dit jaar een buitenkansje te vinden, maar het belangrijkste doel is om op een vermakelijke manier geld in te zamelen voor de jeugd van de drie organiserende verenigingen.

De entree is gratis! Dus loop gerust binnen.