Prins Menno, overhandigd een lekkere attentie aan oud-Prins Willem Verdijsseldonk. Hij was Prins in 1973

Op dinsdag 24 januari vond het Diner Carnavalesk voor de 16e keer plaats in de Kapelzaal van la Sonnerie. De zaal was speciaal ingericht in het motto van Prins Menno, ‘Di joar gan wer vur goud’.

Ongeveer 100 liefhebbers van zowel lekker eten als carnaval genoten van een gastronomisch 5-gangen diner, exclusief samengesteld door Chefkok Hans van de Loo. Onder de gasten waren Prins Menno en Prins Willem Verdijsseldonk, prins van Krutjesgat in 1973. Het bestuur en de Raad van Elf hielpen het team van La Sonnerie met het uitserveren van de gerechten. Deze keer liepen we niet in polonaise door de feesttent, maar droegen we met witte handschoentjes prachtig opgemaakte borden vanuit de keuken naar de Kapelzaal.

Tijdens het diner werden verrassende optredens verzorgd door Berry Knapen, meervoudig Brabants kampioen Tonpraoten, en nieuw talent Joep de Wildt. Joep wist met zijn buut ‘de Kleinzoon’ in 2020 bij de Keijebijters in Helmond de Zilveren Narrenkap te winnen. Een deel van de opbrengst van deze avond komt ten goede aan CV de Krutjesrapers. Hiermee kunnen we activiteiten blijven organiseren, zoals ziekenbezoek en de seniorenmiddag.

Foto: Wil Feijen