Het 11-11 bal was een groots feest met een vleugje afscheid en een flinke dosis magie om het nieuwe carnavalsseizoen in te luiden. En dat is slechts het begin!

De zaal van De Zwaan zat afgeladen vol met de Krutjesrapers en Krutjesraperinnekes waar Prins Menno van Hoek nam afscheid als Prins van Krutjesgat na twee waanzinnige jaren.

Op het Kerkplein was er een enorme menigte, met tal van toeschouwers en enkele VIPs zoals oud-prinsen, ereleden van de Krutjesrapers en zelfs de burgemeester van Son en Breugel. Allen vol spanning in afwachting van de onthulling van de nieuwe prins carnaval. Dit jaar werd de Prins bekend gemaakt na een heuse taptoe.

we geven je alvast een korte video impressie van we lopen naar de taptoe. Binnenkort volgt de aftermovie van het 11-11 bal.

Een grote dank naar Café-Restaurant De Zwaan, Brandweer Son en Breugel, Cv de Dommelsoppers, DJ Djob Djensen, Foolen Audio & Light, Drumfanfare Jong Leven, De Drie Vraagtekens, Bloaskaken, Sint Catharinagilde Son, Raad van Elf, Gemeente Son en Breugel, Pieter Melisse, en Uniformverhuur Nederland! Jullie hebben het 11-11 bal episch gemaakt!

 

Op de website van Wil Feijen kun je alvast wat eerste foto’s spotten. Check het hier: 11-11 Bal Foto’s.