Carnavalsvereniging

De Krutjesrapers

Krutjesrapers Prins

Prins carnaval 2019 in Krutjesgat is Jarno Jurjus (1974).

Jarno, geboren en getogen in Son en Breugel, is getrouwd met Marielle en woont in Breugel. Samen hebben ze 4 kinderen.

Jarno is werkzaam als ambulancechauffeur en Officier van Dienst Geneeskundig bij de GGD Brabant Zuid Oost in de regio Eindhoven. Hij diende bij de Koninklijke Marine in Den Helder en werkte als chauffeur bij van Rooijen logistiek en bij Van Happen Containers later ook als planner.

Hij is verbonden aan het Sinterklaas-comité in Son en Breugel en was vroeger gekend als Vorst van CV de Dommelsoppers , DJ van de Katjamata Discoshow in de Oase, DJ in Café de Pomp en hij werkte bij de pomp van Ed Tielemans aan de Wilhelminalaan. Hij houdt van motorrijden en is fan van voetbalclub PSV, waarbij hij voor zijn werk ook nauw betrokken is.

Zijn motto voor carnaval in 2019 luidt: Mi dizze prins telt elke seconde!

Prins carnaval 2018 in Krutjesgat (Son en Breugel) is Wim van der Heijden (1968).

Hij is getrouwd met Ellen. Samen hebben ze 2 kinderen en zijn ze bij de vriendengroep De Wadjes.

Prins Wim is actief als bestuurslid bij de jeugdafdeling van voetbalvereniging SBC, bij het Oranje comité in De Gentiaan en hij heeft meegewerkt bij de commissie financiën van SamenLoopVoorHoop in 2015. In het dagelijks leven is hij de eigenaar van cafetaria De Gentiaan en liefhebber van computers, muziek en PSV.

Zijn motto voor carnaval in 2018 luidt: We snacken naor di fisje!

 

 

 

Prins Carnaval van CV De Krutjesrapers in Son en Breugel is Ronald Brekelmans (1978), getrouwd met Linda en samen hebben ze twee dochters.

Hij woont in Breugel en is een gekend carnavalsvierder van Ginne Klets en de Stoklanterfanters. Ook was hij lid van de Raad van Elf van De Krutjesrapers.

Ronald werkt in burger bij het Ministerie van Defensie als teamleider en adviseur voor loopbaanontwikkeling. Hij speelt voetbal bij SBC, en is trainer van het team van een van zijn dochters bij Korfbalvereniging De Corridor.

Zijn motto is: We waogen 't erop, mi onze jeugd veurop!

 

Prins Carnaval van CV De Krutjesrapers in Son en Breugel (Krutjesgat) is Pieter Egmond, 27 jaar oud, in een relatie met Kim Strijbosch en eigenaar / creatief brein van studio Egmond Design.

Hij woont in Breugel  en is een fervent carnavalsvierder met de Zwoele Ridders. Hij speelt voetbal in SBC 6, is actief voor de Kindervakantieweek in Breugel en is vooral ook gekend als medeorganisator van het grootse Beach Event in het dorp.

Zijn motto luidt "Een vur allen, allen vur een!"

Prins Carnaval van CV De Krutjesrapers in 2015 is Carel Sarton.

Carel is 47 jaar oud, gehuwd met Nicole en samen hebben zij 2 kinderen Roos en Kevin.

Bekend als artiest met FF Anders (Effe Anders) en de 3??? (De Drie Vraagtekens) heeft Carel Sarton een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van de Krutjesgatse Zittingsavonden. Enige landelijke bekendheid geniet hij vanuit de tijd dat hij Elvis Presley vertolkten in de show Elvis Returns. Ook was hij een aantal jaren lid van de Raad van Elf van De Krutjesrapers.

Carel Sarton is van huis uit IT service delivery manager en momenteel actief in de winkel van schminkartikelen Magic-Art in Son en Breugel. In zijn vrije tijd is Prins Carel een verdienstelijk schilder die in Son en Breugel meerdere werken heeft hangen.

Het motto van Prins Carel tijdens carnaval is "Di jaor is uniek, mi volop kleur en muziek!"


Wie wordt de prins van Krutjesgat 2018?

Tekst plaatsen in "contentfooter1". Daarna deze tekst verwijderen in de template