Carnavalsvereniging

De Krutjesrapers

Krutjesrapers Prins

Indien u zich heeft aangemeld via menu item "lid worden" en u heeft gekozen voor de optie "betalen via doorlopende machtiging" dan dient u het machtigingsformulier te downloaden, te printen en in te vullen.

Stuurt u het formulier ondertekent naar:

CV De Krutjesrapers

Ledenadministratie

Betuwepad 30

5691 LN Son en Breugel

MACHTIGINGSFORMULIER HIER DOWNLOADEN

Ik-snack-ger-uit-de-frituurpan.JPGAlweer voor het achtste jaar op een rij heeft Krutjesgat een eigen carnavalslied. Zoals gebruikelijk op het lijf geschreven van onze eigen Prins Wim. De titel is "Ik snack gèr uit de frituurpan". Het wordt gezongen door de Krutjesgatse Hofzanger, oftewel Erik Knottnerus. De muziek, tekst en productie is van Pieter Melisse en mede dank aan Edwin Sanders. 

Klik op de hoes om te luisteren of te downloaden (copyright P. Melisse)

Klik hier voor de tekst van het lied (copyright P. Melisse)

 

 

 

Alweer voor het zevende jaar op een rij heeft Krutjesgat een eigen carnavalslied. Zoals gebruikelijk op het lijf geschreven van onze eigen Prins Ronald. De titel is "Het leger van de prins". Het wordt gezongen door de Krutjesgatse Hofzanger, oftewel Erik Knottnerus. De muziek en productie is van Pieter Melisse en de tekst van Edwin Sanders en Pieter Melisse.

Klik op de hoes om te luisteren of te downloaden (copyright P.Melisse/E.Sanders).

Hier kunt u de tekst gratis downloaden (copyright P.Melisse/E.Sanders)

Dakanniemeerstuk

Ook dit jaar is er weer een Krutjesgatlied gemaakt. De titel is "Da kan nie meer stuk". Het wordt gezongen door de Krutjesgatse Hofzangers, oftewel Geert Verschuren en Erik Knottnerus. De muziek en productie is van Pieter Melisse en de tekst van Edwin Sanders en Pieter Melisse.

Klik op de hoes om te luisteren of te downloaden (copyright P.Melisse/E.Sanders).

Hier kunt u de tekst gratis downloaden (copyright P.Melisse/E.Sanders)


"Krutjesraperinnekes" is het Krutjesgatse carnavalslied voor 2015. Geschreven door Pieter Melisse en zoals gebruikelijk gezongen door de enige echte Krutjesgatse Hofzangers Maikel van Hak en Geert Verschuren.

Klik op de hoes om te luisteren of te downloaden.

Hier kunt u de tekst gratis downloaden (copyright P.Melisse)


Wie wordt de prins van Krutjesgat 2018?

Tekst plaatsen in "contentfooter1". Daarna deze tekst verwijderen in de template