Carnavalsvereniging

De Krutjesrapers

Krutjesrapers Prins

Op de eerste zittingsavond heeft het bestuur van de Krutjesrapers een Zilveren Krut uitgereikt aan Moniek Hartveld.

Moniek doet al sinds 1992 mee met de Zittingsavonden. Eerst zelf als danseres en dit jaar traint Moniek voor het 12de jaar de Garde van de Prins

Ook is Moniek actief voor de kranencommissie van de vereniging.

Hier kunt u zich inschrijven voor de Krutjesgatse Optocht op zondag 11 februari 2018.

Hier kunt u zich inschrijven voor de Krutjesgatse Optocht op zondag 3 maart 2019.

Graag wijzen wij u op het optocht reglement dat van toepassing. Veiligheid voor alles!

U kunt het reglement HIER bekijken of downloaden.


Wagenbouwers let op:

Deelnemende wagens moeten aan de volgende afmetingen voldoen:

- maximale breedte 3 meter;

- maximale lengte 16 meter;

- maximale hoogte 5 meter;

- de opbouw van de wagen moet minimaal 35 centimeter vrij van de grond zijn.

Wij verzoeken de wagenbouwers bij inschrijving aan te geven op welke adres de wagen wordt gebouwd zodat leden van de Optochtcommissie de wagen eventueel vóór de optocht kunnen bekijken.


Jeugddeelnemers let op:

Alleen invullen voor kinderen t/m 12 jaar die niet met hun school meedoen. Jeugddeelnemers ontvangen allemaal een aandenken en worden ook gejureerd in de opgegeven categorie.


OPTIE 1) DOWNLOAD UW FORMULIER HIER

Uw inschrijfformulier kunt u indienen tot en met donderdag 21 februari 2019 om 18.00 uur bij/via:

- A. Boudewijns Lederwaren en Schoenreparatie, Nieuwstraat 26a te Son

- Hans Poppelaars, Orionlaan 31 te Breugel


OPTIE 2) VUL HIERONDER HET ONLINE FORMULIER IN

Indivudueel Duo 3 t/m 7 personen 8 personen of meer Wagens Scholen
Ja Ja: groep met meer dan 50% van aantal deelnemers is t/m 12 jaar Ja: groep met minder dan 50% van aantal deelnemers is t/m 12 jaar Nee

0/25

Ja: onversterkt Ja: versterkt Nee
 

 

Het Diner Carnavalesk is een culinair hoogstaand diner dat in 2019 voor de 12e keer wordt georganiseerd, en wel op dinsdagavond 5 februari 2019.

Voor een vriendelijk bedrag van € 55,55 per persoon (excl. drankjes) kunt u deelnemen aan een gastronomisch 5-gangen diner. Het menu is exclusief voor deze gelegenheid samengesteld door Chefkok Hans van de Loo zelf. Leden van de Raad van Elf en bestuur zullen het team van La Sonnerie assisteren in de bediening. Tijdens het diner worden er verrassende optredens verzorgd door enkele artiesten.

Met uw deelname aan dit diner sponsort u CV de Krutjesrapers. Met behulp van de opbrengst kan CV de Krutjesrapers nieuwe activiteiten blijven ontplooien voor o.a. het ziekenbezoek, de seniorenmiddag en de jeugd van Son en Breugel.

Wilt u graag deelnemen aan dit diner en CV de Krutjesrapers ondersteunen, dan kunt u zich per mail aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en per persoon een bedrag van € 55,55 over te maken op rekeningnummer NL75 RABO 0148 2803 74 van La Sonnerie ovv “Carnavalesk Diner”.

Eventuele dieetwensen kunt u ook per mail doorgeven via bovenstaand mailadres.

Daar het aantal plaatsen beperkt is, verzoeken wij u zo spoedig mogelijk te reageren. Let op, de volgorde van ontvangst van de betaling is bepalend.

Mocht u zelf geen interesse hebben, maar wel mogelijk belangstellenden kennen, dan vragen wij u vriendelijk hen deze uitnodiging te laten zien.

Het bestuur van CV De Krutjesrapers heeft besloten om de Stichting Jeugdcarnaval Son en Breugel een financiële bijdrage te geven voor de festiviteiten die door deze stichting tijdens carnaval worden georganiseerd.


Wie wordt de prins van Krutjesgat 2018?

Tekst plaatsen in "contentfooter1". Daarna deze tekst verwijderen in de template