Carnavalsvereniging

De Krutjesrapers

Krutjesrapers Prins

Krutjesgat zoals het lacht, zingt en danst ... en stil is op het juiste moment.

De Zittingsavonden in Son en Breugel zijn onderdeel van het carnavalsprogramma van carnavalsvereniging De Krutjesrapers en worden in 2019 voor maar liefst de 39e keer georganiseerd. Doelstelling is om talenten uit ons eigen dorp een professioneel podium te bieden en voor een publiek van 3500 mensen verdeeld over 4 avonden en 1 middag op te treden.

Editie 2019:

vrijdag 15 februari 2019

zaterdag 16 februari 2019

zondag 17 februari 2019 (seniorenmiddag)

vrijdag 22 februari 2019

zaterdag 23 februari 2019

Onmiskenbaar is de kracht van de Zittingsavonden het talent van eigen bodem voor en door Krutjesgat. De combinatie van tonpraten, dans, muziek en cabaret geeft de Zittingsavonden een allure die ondertussen ook in de wijde omgeving gekend is. De sfeer op de zittingsavonden is tijdens de vele acts zondermeer uitbundig, maar helaas gaat het wel steeds vaker ten koste van de aandacht voor het podium en vooral de buut van de tonpraters.

De Krutjesrapers vindt dat alle artiesten uit ons dorp dezelfde aandacht en waardering verdienen. Wij rekenen er op dat iedereen die naar de Zittingsavonden komt daarvoor begrip zal tonen om er samen een prachtig programma van te gaan maken.

Graag tot ziens in de tent!

  

 


Wie wordt de prins van Krutjesgat 2018?

Tekst plaatsen in "contentfooter1". Daarna deze tekst verwijderen in de template