Carnavalsvereniging

De Krutjesrapers

Krutjesrapers Prins

 

Het Diner Carnavalesk is een culinair hoogstaand diner dat in 2020 voor de 13e keer wordt georganiseerd, en wel op dinsdagavond 28 januari 2020.

Voor een vriendelijk bedrag van € 59,55 per persoon (excl. drankjes) kunt u deelnemen aan een gastronomisch 5-gangen diner. Het menu is exclusief voor deze gelegenheid samengesteld door Chefkok Hans van de Loo zelf. Leden van de Raad van Elf en bestuur zullen het team van La Sonnerie assisteren in de bediening. Tijdens het diner worden er verrassende optredens verzorgd door enkele artiesten.

Met uw deelname aan dit diner sponsort u CV de Krutjesrapers. Met behulp van de opbrengst kan CV de Krutjesrapers nieuwe activiteiten blijven ontplooien voor o.a. het ziekenbezoek, de seniorenmiddag en de jeugd van Son en Breugel.

Wilt u graag deelnemen aan dit diner en CV de Krutjesrapers ondersteunen, dan kunt u zich per mail aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eventuele dieetwensen kunt u ook per mail doorgeven via bovenstaand mailadres.

Daar het aantal plaatsen beperkt is, verzoeken wij u zo spoedig mogelijk te reageren. Let op, de volgorde van ontvangst van de betaling is bepalend.

Mocht u zelf geen interesse hebben, maar wel mogelijk belangstellenden kennen, dan vragen wij u vriendelijk hen deze uitnodiging te laten zien.


Wie wordt de prins van Krutjesgat 2018?

Tekst plaatsen in "contentfooter1". Daarna deze tekst verwijderen in de template